Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta iese la ATAC: 'Mai există un singur om care să aibă încredere în Ludovic Nae Orban Caţavencu?'

campinatv.ro
ponta orban

Victor Ponta pune semnul egal între Ludovic Orban şi personajul Nae Caţavencu, din piesa de teatru "O scrisoare pierdută" a lui Ion Luca Caragiale, arhetipul demagogului. Liderul Pro România aminteşte poziţiile lui Orban din 2009, când critica vehement procedura angajării răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului.

"Vedeti ce bine spunea Ludovic Orban in 2009 :  'E o sfidare la adresa societăţii şi a fiecărui cetăţean român asumarea Codurilor fără o dezbatere parlamentare şi o dezbatere publică serioasă. Nu poţi să înlocuieşti peste noapte un cod civil care a avut o trăinicie de peste 150 de ani, să ştergi cu buretele şi să înlocuieşti un act normativ atât de durabil printr-un fuşerai făcut la comanda unor grupuri de interese. Solicităm Guvernului să renunţe la asumarea răspunderii, iar textele repsective să fie supuse unor dezbateri publice serioase, la care să participe reprezentanţii tututor organizaţiilor din societatea civilă.'

Partea si mai ridicola este ca, in 2009, Ministrul Justitiei care a initiat proiectele de Coduri si le-a inaintat Guvernului pentru asumarea raspunderii era ..... exact : Catalin Predoiu!

Mai exista un singur om care sa aiba incredere in Ludovic Nae Orban Catavencu? Daca da - isi merita soarta!", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.