Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl dă de gol pe Liviu Dragnea: decizia prin care PSD se distanțează de familia Socialiștilor europeni

Pro Romania
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că este pentru prima dată când PSD nu-și trimite președintele sau premierul la Congresul PES. Ponta consideră că prin această decizie, Liviu Dragnea nu face decât să îndepărteze PSD de familia Socialiștilor europeni.

Citește și: RĂZBOI TOTAL între Traian Băsescu și Victor Ciutacu: Măi panaramă mică!

”Azi incep la Lisabona lucrarile Congresului PES ( Partidul Socialistilor Europeni) - a doua forta politica in Parlamentul European dupa PPE / la acest Congres se alege candidatul PES pentru functia de Presedinte al Comisiei Europene in 2019 / din partea PSD nu participa nici presedintele , nici Prim Ministrul nici secretarul general ( prima data din 2005 cand liderii PSD lipsesc de la Congres)!

Dragnea a scos PSD din familia europeana social democrata / nu trebuie insa sa il lasam sa scoata si Romania din Europa!

In calitatea mea de Presedinte al TSD am asistat direct la eforturile uriase facute in anii 2002 - 2004 de catre Adrian Nastase si PSD pentru a fi primiti ca membri ai Internationalei Socialiste si ai Partidului Socialist European / a fost un element esential in modernizarea PSD si racordarea sa la valorile stangii democratice europene!

Mi-am adus aminte ca in 2014 la Roma am luat cuvantul in plenul Congresului si am sustinut cauza PSD si a Romaniei! Am putut ulterior sa solicit si sa obtin portofoliul Dezvoltarii Regionale pentru Comisarul roman Corina Cretu !

Dragnea s-a ascuns ca un las ieri in buncarul sau si nu a venit in plenul Camerei Deputatilor unde nefericitul Iordache ii apara scaunul / la fel lasul de Dragnea nu are curaj sa mearga la Lisabona sa dea ochii cu cel care va fi desemnat candidat comun al PES - Frans Timmermans ( actual prim vicepresedinte al Comisiei) .

Sunt foarte curios sa vad daca PSD va face anul viitor campanie pentru Frans Timmermans ( dupa ce l-au injurat si murdarit in ultima perioada pe la toate televiziunile)!

PROROMANIA va avea propria lista de candidati pentru Parlamentul European / si eurodeputatii nostri vor milita pentru Romania, pentru drepturile romanilor in Europa si pentru dezvoltarea tarii noastre la standardele europene - din punct de vedere economic , social, democratic si al regulilor statului de drept!

Partidul Popular European l-a desemnat drept candidat pentru functia de Presedinte al Comisiei Europene pe dl Manfred Weber ( conservator german cu atitudine negativa la adresa Romaniei) - PES il va desemna pe dl Frans Timmermans ( socialist care a sprijinit Romania fiind insa critic la adresa Guvernului Dancila) ;

Analizand programul politic si pozitiile fata de tara noastra ale celor doi candidati conducerea si membrii ProRomania au decis sa sustina fara ezitare pe Frans Timmermans in speranta ca o Comisie Europeana condusa de domnia sa ar fi solutia cea mai buna pentru Romania si pentru Uniunea Europeana!

Cat despre PSD , din pacate, va fi dus in continuare “spre EST” asa cum spun sefii sai actuali ( fosti PDisti si PRMisti)/ sper ca votantii social democrati sa fie alaturi de ProRomania pe calea stangii europene!”, scrie Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.