Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl ironizează pe ministrul Energiei: 'Nu mai avem o politică economică stabilă şi predictibilă'! Avertisment dur al fostului premier

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Deputatul Victor Ponta a declarat, luni, că România nu mai are o politică economică stabilă şi predictibilă.

"Sunt şi şofer şi alimentez... Fiind 2 octombrie, începutul de an universitar, mă gândesc la cei mai tineri şi mă gândesc că ei şi părinţii lor simt că se cam schimbă toate lucrurile cu preţul la pompă, cu energia electrică, cu gazul. Mă bucur că domnii rectori din ţară se chinuie să se încadreze în bugetele pe care le au pentru cheltuielile pentru cămin, pentru universităţi. E rău, pentru că e clar că este o direcţie în care lucrurile merg prost din punct de vedere economic, exact când trebuie să mergă mai bine, nu se întâmplă schimbări catastrofale peste noapte, dar e clar că, după ce am mers câţiva ani în sus, acum am luat-o în jos", a spus fostul premier Victor Ponta.

Citește și: Victor Ponta, ieșire FURTUNOASĂ: 'Lucrurile merg din rău în mai rău. Uraganul Liviu chiar produce pagube uriașe'

"Mie mi se pare că discursul în care dintotdeauna devină e altcineva, de exemplu e BNR cu ROBOR, după aia că e uraganul, e un discurs greşit pentru că parcă mă simt în 2009. Atunci se spunea că nu e nicio problemă sau, dacă sunt probleme, sunt din alte părţi. Nu, problemele sunt în România şi anume faptul că nu mai avem o politică economică stabilă şi predictibilă. Ăsta e lucrul cel mai rău şi uşor, uşor o să se simtă chestia asta în viaţa fiecăruia dintre noi", a afirmat Ponta, potrivit Agerpres.

Fostul prim-ministru a participat luni la festivitatea de deschidere a anului de învăţământ la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.