Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, despre creșterea inflației: PSD și partidele din opoziție să pregătească un plan economic realist până în 2024

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta spune că partidele din opoziție și PSD-ul trebuie să lucreze împreună la un plan economic „realist și inteligent” pentru viitorul ciclu electoral, după ce rata anuală a inflaţiei a urcat la 5%.

„Altfel spus - pe intelesul tuturor : salariile , pensiile si celelalte venituri au scazut in primele 6 ale lui 2021 cu 5% - pentru toti romanii ( mai putin cei cativa norocosi care au veniturile in Euro). Sa speram ca pana la sfarsitul anului ramanem “doar” cu o taiere de 10%! Stiu ca este ca la “Radio Erevan” - in 2021 nu s-a dat nimic ; s-a luat. Problema cea mai mare este insa 2022 . Imprumuturile au crescut urias si comtinua + deficitul balantei comerciale s-a triplat + preturile la energie si la materii prime aproape se dubleaza !

Fara un Plan Economic realist si inteligent vom merge doar din rau in mai rau . Nu astept asemenea solutii de la USR - PLUS ( ei sunt cu scandalul - nu cu solutiile). Imi doresc ca PSD si noi, celelalte partide mai mici din Opozitie, sa avem insa pregatit acest Plan pana in 2024 ( cum am avut in 2012). Si mai sper ca PNL sa faca ceva mai bun decat acum pana atunci. Altfel pierdem toti!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.