Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta intră la rupere în scandalul momentului! Atac dur la adresa lui Dragnea și apropiații acestuia: 'Sunt dezamăgit și indignat'

Victor Ponta PRO ROMANIA

Fostul premier Victor Ponta se arată dezamăgit și indignat de ceea ce se petrece în interiorul partidului și lansează un atac dur la adresa liderului Liviu Dragnea și apropiații acestuia.

„Am intrat in PSD -ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul care a dus Romania in NATO si in Uniunea Europeana / am condus PSD -ul si Guvernul care in 2012-2015 a scos Romania din dezastrul economic si social al “epocii Basescu”!

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea a identificat un NOU premier: omul văzut de liderul PSD la Palatul Victoria

Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori de la PD si PRM , de feudali analfabeti si aroganti , de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false , lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat !

Ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016 sunt dezamagit si indignat sa vad cum este abuzat acum votul meu - Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii - si apoi dupa ei “potopul” .

Este foarte pacat - daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza - o alternativa! Asta voi face in 2018-2020”, scrie Ponta, pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.