Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ironie subtilă: 'Eu am mai mâncat preparatele lui Chef Liviu și chiar se pricepe'

Captura foto Antena 3
Victor Ponta

Liviu Dragnea a debutat, duminică, 2 aprilie, ca vlogger culinar pe YouTube. Reacția lui Victor Ponta a venit imediat, sărind să apere „onoarea” bucatelor, dar nu și pe cea a deciziilor politice.

„Eu vreau să scriu de bine despre blogul culinar al lui LD! Toți care îl înjură acum îi fac reclamă! Eu am mai mâncat preparatele lui Chef Liviu și chiar se pricepe la gătit (eu sunt total afon în domeniu). Dar acum mi-a amintit de două mese comune:

1. prima noastră masă, în ianuarie 2010 (super sarmale la Alexandria – acasă la el) când am decis să lucram împreună, dacă suntem aleși la conducerea PSD la Congresul din Februarie ; și așa am scos PSD din Opoziție și l-am adus la Guvernare, am scos România din mâinile lui Băsescu și PDL și am guvernat bine țara în 2012 – 2014 (păcat că nu am putut să continuăm)

2. Ultima noastră întâlnire (nu mai știu dacă a gătit ceva) în seara în care a precedat Moțiunea de cenzura împotriva lui Sorin Grindeanu. Eu am votat împotriva și m-au dat afara din PSD (și dat afară am rămas) – el a organizat să treacă moțiunea să îl dea jos pe Grindeanu și să îl pună în loc pe Tudose (pe urmă Dăncilă) și a ajuns chiar mai rău ca mine! Așa că, referitor la rețetele culinare ale lui LD : prima e foarte bună – ultima nu”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.