Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta își avertizează subalternii din Pro România: 'Dacă cineva obţine 3% la locale, nu am de ce să-l pun pe liste la parlamentare'

ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Braşov, că dacă un candidat al formaţiunii politice va obţine un scor slab la alegerile locale, nu are cum să acceadă pe viitoarele liste de candidaţi pentru Parlament.

Ponta a evitat să avanseze un procent pe care ar trebui să-l obţină filialele partidului la locale, însă a exemplificat că dacă un candidat obţine 3% la locale, nu e cazul să mai fie pus pe listă de candidaturi şi la parlamentare.

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’

Prezent la Braşov la un eveniment cu candidaţii şi activul de partid, Victor Ponta a subliniat că proiectul Pro România nu este unul pentru 2020, "ca să mai punem un consilier, un primar, un deputat", ci cu ţintă pentru 2024, explicând că partidul trebuie să crească în opoziţie în următorii patru ani.

"Vreau să vă luptaţi pentru dumneavoastră (...), să fiţi, din 27 septembrie, acţionari la proiectul Pro România, un proiect care vreau să crească, să înveţe din greşelile trecutului, să nu le mai repete, să fie o alternativă într-adevăr pentru cei care spun că nu mai vor PSD, dar PNL e la fel ca PSD. Asta e dorinţa mea. Vreau să fie oameni cu experienţă administrativă, cum e Mihai Mohaci (candidatul Pro România pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov -n.r.) şi cu dorinţă de schimbare cum, e Sorin Susanu (candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Braşov -n.r.)", a afirmat Ponta, în discursul său.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire scandaloasă la adresa lui Nicușor Dan și Rareș Bogdan: ‘Oricât de mare ar fi mizeria, rahatul, șpaga, chiar nu contează!’

În acelaşi context, liderul Pro România a vorbit şi despre nevoia realizării unor mari proiecte, precum autostrada Braşov-Comarnic.

"Aş vrea să vă întrebaţi de ce puteţi (Braşovul -n.r.) să vă legaţi de vestul Europei, dar nu puteţi să vă legaţi de Bucureşti, de Moldova. E un blestem pe car sper ca în 2024 să-l rupem şi să putem să facem mai mult decât ce am făcut eu, să finanţez din fonduri europene şi să termin un proiect important pentru Bucureşti, pe care, evident, l-a inaugurat domnul Iohannis. Şi a fost prima şi ultima dată când a fost într-o staţie de metrou. Mi-aş dori să inaugureze şi autostrada Comarnic-Braşov. Dar nu se va întâmpla acest lucru. (...) Pentru că dacă am învăţat ceva ca prim-ministru, e să mă uit pe datele bugetare cum se uită un medic pe analizele bolnavului şi vă spun că e mai rău ca în 2010-2011. România se împrumută, se împrumută, se împrumută, cu un singur scop: să treacă alegerile. Ştiţi, îi dai pacientului anestezice, dar nu-l operezi. De aceea au fost atât de disperaţi să facă alegerile", a mai afirmat Victor Ponta.

Citește și: Scenariu uluitor! Cum l-ar fi sabotat Klaus Iohannis pe Rareș Bogdan .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.