Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta joacă la RUPERE: declarația care îl DISTRUGE pe Dragnea, înaintea mitingului PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a publicat o declarație a liderului PSD, Liviu Dragnea, în care acesta o susținea din toate puterile pe Laura Codruța Kovesi. Ponta susține că Dragnea și Kovesi sunt prieteni, tocmai de aceea i s-a făcut lui un dosar în 2015, pentru a elibera locul pentru Dragnea.

Presa din Costa Rica anunță ce vor face autoritățile din țara lor, în privința Elenei Udrea

”Doi ani mincinosii de la televizor si trompetele din partid ale lui Dragnea au aruncat cu toate mizeriile in mine legat de mandatul Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA ( unii ii considera atat de prosti pe telespectatorii lor incat spun ca la intalnirea mea din 2011 de la via lui Sebastian Ghita - cand nu aveam nicio functie , am numit-o sefa la DNA in 2016 - cand nu eram nimic altceva decat un simplu deputat)

Am asteptat pana acum linistit sa public declaratia lui Dragnea de mai jos si astfele sa va dau ocazia sa cititi cum a ajuns Kovesi in 2016 sa fie reinvestita si ce suport public a primit “Codruta” de la “prietenul Liviu” ( ca nu degeaba mi-a facut ea mie dosar penal in 2015 ca sa eliberez locul de Presedinte al PSD pt el )

Va rog cititi cu ochii dvs - asta ca sa terminam o data pentru totdeauna cu aceste porcarii! Si nu va mai lasati mintiti si manipulati de Propaganda lui Dragnea!

Acum a venit Decizia CCR ! Este obligatia lui Dragnea ( care a sprijinit-o in 2016 ) sa faca tot ce tine de el ca aceasta Decizie sa fie pusa in practica - este timpul ca blatul dintre ei sa se rupa dupa atatia ani!

https://www.stiripesurse.ro/alerta---curtea-constitutionala…

Cat despre pesedistii dusi cu forta sa participe la mitingul de Sambata impotriva “abuzurilor” - sa stiti clar ca acele abuzuri au fost comise cu sprijinul lui Dragnea! Va rog sa strigati “Jos Kovesi - Jos Dragnea” si ma voi alatura dvs!

Va rog, cititi!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.