Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta l-a UMILIT pe Ludovic Orban în Parlament: 'Eu m-am operat la picior, nu am fost la cură de dezalcoolizare' / VIDEO

Liderul PRO România, Victor Ponta, l-a insultat în Parlament pe premierul Ludovic Orban, care îi reproșase că s-a operat în străinătate.

"Un singur lucru, dragă Ludovic, să ştii că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcolizare, pentru că acelea sunt toate private şi  acele clinici de dezalcoolizare de azi începând le puteţi plăti din bani publici. Succes”", a spus Ponta.

Citește și: LOVITURĂ pentru PNL în cea mai GREA ZI: Nicolae Robu, primar liberal, a trimis pliante electorale fără SIGLA PNL!

"După răcnetele ușor isterice de la început cred că putem să vorbim rațional despre ce trebuie făcut (....) Nu am votat acest guveren în noiembrie. Știam că domul Orban mai mult dect să se înțeleagă cu domnul Iordahce să facă o șosea prin munte de trei milioane nu poate. Acum după trei luni văd că s-a prins tată lumea, mai puțin cei de la USR”, a atenționat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.