Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta lansează NUCLEARA: Guvern PSD-ALDE-Pro România, după moțiune. Cine va fi premier

ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus că imediat după ce va trece moțiunea de cenzură va merge la cei de la PSD și ALDE să le propună un Guvern format din parlamentarii aleși pe aceeași listă în anul 2016. Ponta explică că o astfel de coaliție ar avea 260 de voturi în Parlament, iar premierul trebuie să fie o persoană independentă, care să nu facă parte din niciunul dintre cele trei partide.

Citește și: Rareș Bogdan amenință cu DEMISIA din PNL: intru în CONFLICT DIRECT cu conducerea partidului

”Eu cred că după ce pică Guvernul Dăncilă, o să merg la foștii mei colegii mei colegi de la PSD, alături de cei de la ALDE și am să le spun în felul următor: haideți să semnăm toți parlamentarii celor trei partide un angajament și să mergem la Cotroceni, cred că în total suntem vreo 260. La Cotroceni mergem și-i spunem domnului președinte: noi suntem parlamentarii aleși în anul 2016, suntem 260 de parlamentari și vrem să ducem guvernarea până la sfârșit. Uitați de Dăncilă! Gata, Dăncilă nu mai este!

Prim-ministru trebuie să fie o persoană care să nu fie implicat politic. Nu trebuie să fie un premier de la PSD, de la Pro România că e partid prea mic sau de la ALDE.”, a declarat Victor Ponta, la DC News Live.

Victor Ponta a explicat că data limită pentru votarea moțiunii de cenzură este 11 pentru că atunci expiră interimatele miniștrilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.