Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mesaj către primarii PSD SUPĂRAȚI pe Guvern: sacul bugetului central este gol și plin de găuri

ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că este alături de primarii care s-au dus revoltați la Guvern, dar ține să le explice că trebuie să accepte adevărul și anume că sacul cu bani este gol, iar actualul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, ar promite orice doar ca să dea bine politic.

Citește și: Traian Băsescu dezvăluie că Iohannis a vrut să renunțe la Cotroceni: A fost pe o listă de 3 și nu a refuzat

”Sustin moral demersul Primarilor care au fost intai furati ( la intocmirea Bugetului pe 2019) si apoi mintiti ( ca la Rectificare se dau de la Guvern munti de bani)!

Din experienta politica pe care am acumulat-o sunt acum convins ca primarii si autoritatile locale cheltuie mai eficient si mai responsabil banii publici decat un guvern central!

Dar poate este momentul sa accepte si primarii adevarul - sacul Bugetului Central este gol si plin de gauri / strategia traitului de pe azi pe maine din imprumuturi te duce inevitabil la faliment/ dupa doi ani si jumatate de politici populiste promovate de 3 indivizi ( doi incompetenti si competent dar orbit de ambitii politice nerealiste) dezastrul este doar o chestiune de timp / sa arunci banii doar in speranta ca vei cumpara favorurile oamenilor si ale unor jurnalisti s-a dovedit o crima economica si o prostie politica!

In loc sa ceara bani care nu exista de la un Ministru care promite orice doar ca sa fie popular - primarii ar trebui sa propuna o reforma adevarata a finantelor publice ( centrale si locale)! Altfel se vor scufunda in acelasi timp cu Guvernul Central!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.