Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mesaj pentru Regele Mihai

Prim-ministrul Victor Ponta i-a transmis, duminică, Regelui Mihai I un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naştere, în care exprimă mulţumiri pentru reperele pe care acesta le promovează cu stăruinţă în societatea românească.

Citeşte şi: Principesa Margareta, mesaj emoţionat de ziua Regelui Mihai - VIDEO

"Ca prim-ministru doresc să Vă transmit recunoştinţa mea pentru reperele şi îndemnurile pe care Majestatea Voastră le promovează cu stăruinţă în societatea românească, pentru mersul înainte al ţării şi pentru a face că România să fie respectată în Europa şi în întreaga lume.

Vă mulţumim, Majestate, pentru munca neobosită pe care o dedicaţi în folosul românilor, vă dorim multă sănătate şi puterea de a duce mai departe lucrarea pentru binele României', se arată în mesajul transmis de premier.

Principesa Margareta a afirmat duminică, într-un mesaj video transmis cu ocazia aniversării de către Regele Mihai a 94 de ani, că acesta "a dorit să fie astăzi în mijlocul societăţii româneşti, să deschidă porţile Palatului Elisabeta, să reverse iubirea şi binecuvântarea lui către toţi", dar nu a putut să o facă fiindcă Regina Ana "se află într-o stare de slăbiciune şi suferinţă".

Vezi şi: Regele Mihai împlineşte 94 de ani. TOP 10 cei mai longevivi monarhi

Fostul suveran al României, Regele Mihai I (1927-1930; 1940-1947) s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul regelui Carol al II-lea (1930-1940) şi al reginei Elena, prinţesă a Greciei.

Sursa: Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.