Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta mizează pe o decizie CCR anti-Orban. Marele avantaj al unui guvern interimar, în opinia liderului Pro România

Pro Romania
Victor Ponta

Victor Ponta, liderul Pro România, consideră că decizia lui Klaus Iohannis de a-l desemna candidat pentru funcţia de premier pe Ludovic Orban, la o zi după ce a fost demis de Parlament, este problematică din punct de vedere constituţional.

"Problema principală e că acest premier pe care îl propui nu are deloc sprijin parlamentar. Şi PNL a anunţat că nu îl suştine. Suntem într-o situaţie fără precedent, un premier pe care nu îl susţine nimeni, ceea ce cred că e împotriva principiilor constituţionale", a declarat Ponta la Antena 3.

Fostul premier vede însă şi o parte bună a unui guvern interimar: "Acest guvern interimar nu mai poate să amâne prin OUG intrarea în vigoare a legii pensiilor şi a dublării alocaţiilor."

În opinia lui Ponta, "e foarte clar că nu vom avea alegeri anticipate". "În final, o să ne coste pe toţi foarte mult o criză prelungită. Repetăm greşeala din 2009 şi probabil o să repetăm şi efectele pe care oamenii nu le-au uitat. Domnul Iohannis face acum exact ce i-a făcut domnul Băsescu în 2009. Va fi rău pentru noi toţi", a mai declarat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.