Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta nenorocește PSD-ul: Anunțul care demonstrează că e în altă tabără

ponta

A fost președintele PSD, dar arată că joacă în altă tabără! Victor Ponta își nenorocește partidul și se ia la trântă cu cei care îi sunt colegi. Ponta a anunțat că nu sprijină candidatul PSD la Primăria Sectorului 4, Daniel Băluță, ci pe Cristian Popescu Piedone. Noua poziție a lui Ponta e o dovadă în plus că e total de altă parte decât partidul. Din ceea ce spune Ponta, se înțelege că omul propus de PSD la Sectorul 4 e total nepregătit, iar partidul va regreta decizia.

”Nu locuiesc în Sectorul 4 și deci nu pot să-l votez la Primărie pe Piedone. Dar dacă se votează pe 5 iunie cine este cel mai bun de Primar, cu siguranță merită să ia 99% din voturi. Dacă se va vota pe considerente politice sau pe propagandă, deja e o altă discuție - și evident o nouă greșeală în a vota oameni total nepregătiți sau a vota contra ca să ne pară rău după!”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: El e VINOVATUL pentru arestarea lui Arsenie Boca / VIDEO

Când a aflat de candidatura lui Piedone, Liviu Dragnea, actualul șef al PSD, a avut o reacție ciudată. ”Înţeleg că nu a ieşit niciodată din cursă. Nu a spus niciodată că nu candidează. Dacă va rămâne candidat, să fie sănătos. Noi avem un candidat, pe domnul Băluţă şi cred că are prima şansă, ca primar interimar.”, a declarat Dragnea.

Citește și: Bătaie ca-n filme într-un liceu din Gorj / VIDEO ȘOCANT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.