Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta o 'înțeapă' pe Alina Gorghiu, după ce un politician AUR a fost prins cu droguri: 'Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe?'

Fostul premier al României, Victor Ponta, comentează într-o cheie ironică evenimentul șocant avut loc în Parlament. Un angajat al Senatului a fost prins, vineri dimineață, de către ofițerii SPP, cu un pliculeț de cannabis asupra lui, în timp ce încerca să intre în Parlament. Bărbatul este Mircea Gheorgheosu și este expert de comunicare și membru AUR. De altfel, bărbatul și-a dat deja demisia din toate funcțiile (mai multe aici).

„Sunteti rai.  “Cati nu au facut greseala asta in tinerete” (am pus ghilimele ca ma acuza doamna Alina de plagiat). Cati nu am venit cu marijuana la Parlaement. Si poate asa sunt parlamentarii mai veseli”, a punctat Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Referirea lui Victor Ponta prin întrebarea „cati nu au facut greseala asta in tinerete?” se îndreaptă la reacția Alinei Gorghiu atunci când a apărut în spațiul public scandalul beției lui Florin Cîțu din SUA. „Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe? Regretabilă, desigur! Florin Cîțu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani”, spunea Alina Gorghiu la momentul respectiv (mai multe aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.