Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, o nouă lovitură pentru Traian Băsescu: Dacă are 2 milioane de euro, i-o dau

ponta basescu

Traian Băsescu are termen ca până pe 20 februarie să părăsească Vila Lac 3, acolo unde a stat în mandatul de președinte. RAAPPS i-a pus la dispoziție 7 variante fostului șef al statului. Însă, premierul a mai tăiat o locuință de pe lista inițială. O vilă de aproape 2.000 de metri pătrați cotată peste 2 milioane de euro.

”O vom scoate la vânzare. E cotată la peste 2 milioane de euro. Dacă Traian Băsescu vrea s-o cumpere, poate să o facă. Am vrut să arătăm că i-am pus la dispoziție așa cum prevede legea.”, a spus Ponta la Antena 3.

Pe lista RAAPPS au fost propuse apartamentul cu şase camere din Bulevardul Constantin Prezan, din clădirea în care Traian Băsescu a locuit, la etaje diferite, cu Adrian Năstase şi Nicolae Văcăroiu (cu o suprafaţă de 279 metri pătraţi), Vila 11 din Snagov (2.189 metri pătraţi), Vila 1 A din Snagov (472 metri pătraţi), un spaţiu cu cinci camere şi încă trei camere de serviciu din strada Orbescu (440 metri pătraţi), un imobil cu 9 camere din strada David Praporgescu (295 metri pătraţi), un apartament cu 5 camere din strada Barbu Delavrancea (280 metri pătraţi) şi un apartament cu 8 camere din strada Lev Tolstoi (273 metri pătraţi).

Citește și: Ce locuințe îi propune Ponta lui Băsescu! E și un apartament unde a fost vecin cu Năstase / DOCUMENT

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.