Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, prima reacţie în scandalul închisorilor CIA. Ce îi solicită lui Iohannis

ponta_pupitru_guvern

Premierul Victor Ponta a oferit o primă reacţie în privinţa scandalului provocat de raportul Senatului SUA, care aduce noi date în privinţa închisorilor CIA de pe teritoriul unor state europene.

Potrivit premierului, Guvernul român va furniza toate informaţiile de care dispune în privinţa presupusei existente a unor centre de detentie ale CIA în România.

"Avem datoria să informăm opinia publică în legatură cu tot ceea ce ştim" despre acest dosar, a declarat Ponta, în cadrul unei întâlniri cujurnalişti de la 3 agenţii de presă străine. Ponta a mai precizat, potrivit Agerpres, că Executivul este pregătit să "pună la dispoziţie toate informaţiile pe care le-am putea găsi în arhive, fie că vorbim despre Parchetul General, Parlament sau reprezentanţii presei", pentru a se stabili dacă suspiciunile legate de România sunt adevărate sau nu.

Totodată, premierul susţine că preşedintele ales Klaus Iohannis este cel care trebuie să convoace o reuniune a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru a cere acces la întregul raport al Senatului american privind CIA, asa cum îşi doreste şi Polonia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.