Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta profețește: Pe Dragnea îl vor lua cu duba din sediul PSD. Este o NEBUNIE!

stirileprotv.ro
ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că există posibilitatea reală ca Liviu Dragnea să fie ridicat cu duba, direct din sediul PSD, dacă va fi condamnat, pe 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman.

Citește și: ALERTĂ - UDMR a SUSPENDAT protocolul cu PSD-ALDE: majoritatea parlamentară este aruncată în aer

”Este o nebunie, nu condamnat, luat cu duba din sediul PSD. Eu asta le-am spus mereu pesediștilor: în 2015 eu am fost inculpat de DNA, am demisionat din funcție și asta le-am și spus. Nu se punea problema să fiu condamnat, se punea problema că sunt inculpat. Le-am spus, oameni buni, voi vreți să mergeți cu mine, cu tot partidul o dată pe lună la tribunal? Nu e normală chestia asta. Nu e normală în nici o țară.

Dragnea, nu doar că a mers cu tot partidul după el la tribunal, dar a fost condamnat. Tot n-a plecat.

Acum, în mod real, nu mai vorbim de o ipoteză, luni, există în mod normal, legal această posibilitate ca la sediul PSD de la Kiseleff să vină duba cu polițiști să-l ducă la închisoare. Sigur că pe el nu-l interesează că se distruge PSD-ul, că va fi prima știre pe toate televiziunile din lume, un președinte de Parlament, luat cu cătușe și dus la închisoare. Pe el nu-l interesează chestia asta. Faptul că nu-i interesează pe ceilalți pesediști, mi se pare că se comportă exact ca membrii CPEx-ului în decembrie 1989. Știți că așa au făcut și cu Ceaușescu atunci, i-au spus, nu, nu, tovarășe Ceaușescu suntem cu dumneavoastră și peste două zile l-au dus la Târgoviște. E incredibil că după 30 de ani trăim același spectacol de lașitate și iresponsabilitate.”, a spus Victor Ponta, într-un interviu pentru Europa Liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.