Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, propunere-bombă pentru PSD-ALDE: 'S-ar putea să intrăm în turul doi al alegerilor prezidențiale'

ponta pro romania

Liderul Pro România Victor Ponta vine cu o propunere-bombă pentru PSD și ALDE pentru alegerile prezidențiale, și anume un candidat comun de centru-stânga care să intre în turul doi și de ce nu să câștige alegerile, dacă Klaus Iohannis pleacă la Bruxelles.

„Am zis că mi-aș dori ca la alegerile prezidențiale să fie un candidat de centru-dreapta și un candidat de centru-stânga. Altfel, PSD singur nu intră în turul doi. Dl Tăriceanu cu ALDE, la fel, nu intră în turul doi. Sunt conștient că nici Pro România. Este un partid mic, la început. (...) Ar fi pentru prima dată. În schimb, în partea dreapta au mai fost candidați. De exemplul dl Băsescu, candidat al Alianței D.A., au mai fost situații. (...) Dacă suntem în stare să găsim un candidat susținut de toți are șanse să intre în turul doi. Nu știu dacă va câștiga sau nu, dar măcar intră în turul doi și există o competiție. Altfel, la toamnă lăsăm politica pentru alții”, a spus Victor Ponta, la România Tv.

Sorina Matei, dezvăluiri EXPLOZIVE despre cazul fetiței din Mehedinți: 'Să nu vă vină rău'. Cu ce se ocupă părinții adoptivi din SUA

Cât despre candidatul comun, Victor Ponta a spus că el trebuie agreat de cei de la PSD, ALDE și Pro România.

„Trebuie să fie o persoană care să unească pe toată lumea și care să aibă o imagine internațională foarte bună și o persoană mai puțin radicală. (...) Noi am venit și cu o propunere: Sorin Cîmpeanu. Este foarte respectat și de ALDE, și de PSD. Este președintele Agenției Mondiale a Francofoniei, a fost ministru al Educației, rector, prim-ministru interimar, chiar dl Iohannis l-a numit, deci nu poți să spui că nu-i bun. Nu înseamnă că dacă nu-l vreți pe Câmpeanu, ne luăm jucăriile și am plecat. Faceți voi o propunere mai bună. (...) Dacă reușim să găsim o personalitate de centru, de centru-stânga s-ar putea să intrăm în turul doi și dacă dl președinte pleacă la Bruxelles sunt șanse să și câștige acest candidat”, a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.