Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta pune degetul pe rană: oare Iohannis și Orban dorm bine? Au trimis români în focare de infecție

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, citează din presa din Germania și Marea Britanie, care notează cum au venit românii la muncă în aceste țări, asta deși pandemia de coronavirus face ravagii.

Citește și: Avocatul Poporului, lovitură de PROPORȚII: a sesizat CCR pentru că Guvernul i-a dat drept de legiferare președintelui

”Primele doua stiri din editia de azi a ziarului “Daily Mail” ( peste 1 milion de exemplare vandute zilnic) din Marea Britanie :

1. Prima stire “Primul avion cu 150 de romani a sosit azi - ei urmeaza sa culeaga fructe si legume ca sa salveze culturile din Marea Britanie” / in ziua urmatoare sunt asteptate inca 6 avioane cu romani

2. A doua stire - “rata de infectare cu coronavirus din Marea Britanie inspaimanta Europa”

Oare Premierul Ludovic Orban doarme bine cu gandul ca mai “exportat” niste romani ? O sa ne spuna ca si Marea Britanie este in Uniunea Europeana si beneficieaza de dreptul la libera circulatie?

Oare Presedintele Klaus Iohannis doarme si el bine cand citeste ca sindicatele germane au sarit sa ii apere pe bietii muncitori romani de abuzuri ( pentru ca Guvernul din Romania i-a trimis la munca fara sa ceara macar sa fie platiti cu salariul minim / economie si sa aiba dreptul la ingrijire medicala in Germania)?”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.