Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta pune tunurile pe Liviu Dragnea: 'De ce are nevoie România de haosul ăsta? Ce a făcut Toader Tudorel?'

ponta

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că în Guvernul PSD-ALDE rămân numai persoanele care sunt dispuse să facă întocmai ce zice Liviu Dragnea. În opinia liderului Pro România, cei care și-au pierdut funcțiile de miniștri până acum au ajuns în această situație pentru că au refuzat să mai semneze.

Întrebat cât va mai rezista Viorica Dăncilă în funcția de premier, Ponta a răspuns: ”cât timp semnează. Când nu va mai semna ceva, o să zboare și ea din funcție”.

Ponta a mai susținut că Liviu Dragnea se folosește de resursele Camerei Deputaților pentru a merge în campanie electorală prin țară.

Facebook se implică DECISIV în politică: a interzis mai multe partide și persoane considerate 'extremiste'

”De ce facem haosul ăsta? Ce s-a întâmplat? De ce are nevoie România de haosul ăsta? Ce a făcut Toader Tudorel? Ceva groaznic, a omorât pe cineva, a trădat România? De ce trebuia, în Săptămâna Mare, să aruncăm iar Guvernul în aer?

Eu nu mai sunt votant PSD, sunt social-democrat, dar dacă aș fi votant PSD aș întreba: mă, dacă ați zis că merge bine Guvernul, de ce-l tot schimbați? De ce ați schimbat-o pe doamna Rovana Plumb dacă e așa bună de ați pus-o locul 1 pe listă (la europarlamentare) și o dați afară, ca să puneți o doamnă care a fost la fundația domnului Voiculescu? De ce au dat-o afară? Povestea aia că să nu folosească resursele ministerului în campanie... (...)

Grindeanu a spus la un moment dat că nu mai e de acord să facă Dragnea cu mâna lui ceva dincolo de linia roșie, Tudose la fel, Marian Neacșu la fel, rând pe rând oamenii spun că se trece peste o limită și rămân în funcție doar cei care semnează absolut orice și care sunt în stare să-și vândă libertatea, onoarea, chiar viața pentru o funcție din care oricum vor fi dați afară cu un șut în spate la prima ocazie”, a afirmat Victor Ponta, pentru B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.