Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta râde în pumni (surse)

ponta zambeste

PSD se așteaptă la o moțiune de cenzură până în vară, au declarat surse din conducerea partidului pentru stiripesurse.ro, insa adevaratul test al coaliției de guvernare nu va fi acesta.

Moțiunea de cenzură a PNL în această primăvară este un scenariu care a fost discutat in Kiseleff, potrivit surselor citate, demersul liberalilor fiind apreciat in tabara social-democratilor drept unul cu “sanse infime” de reusita.

Potrivit evaluarilor interne din PSD, cu mici exceptii, Guvernul se poate baza pe marea majoritate a senatorilor si deputatilor social-democrati, precum si pe parlamentarii din UNPR, PC și PLR, majoritatea guvernamentala fiind asigurata.

In acest context, sursele din conducerea PSD spun ca se asteapta mai degraba ca tinta PNL sa fie aceea de a nu se face de ras printr-un rezultat ridicol al motiunii de cenzura.

Un test mult mai serios pentru coalitia de guvernare, spun surse social-democrate, va urma in toamna acestui an, cand PSD-istii se asteapta la o noua motiune de cenzura a PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.