Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Răutatea și prostia și-au dat mâna si răul a câștigat! La ce se referă

ponta nervos

Premierul Victor Ponta are un moment de nostalgie. El transmite un mesaj în care amintește de ziua de 5 februarie 2011. E ziua în care s-au pus bazele „celui mai frumos și bun proiect politic de după 89”, Uniunea Social-Liberală.

„5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului " Basescu" , ( un regim mafiot si antinational care si in zilele acestea isi arata adevarata fata ) , USL a fost speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale, economice si materiale reusite dupa 7 Mai 2012. Si sunt foarte mandru de aceste realizari . Din pacate, ca de atatea ori, impotriva unui proiect bun rautatea si prostia si-au dat mana, si pana la urma raul a castigat! Dar vina mea, a lui Crin si a altor fondatori este ca nu am stiut sa rezistam si sa tinem in viata USL, iar slabiciunile si suspiciunile noastre au fost speculate perfect de adversari. Sunt convins ca timpul va face dreptate USL ”, e mesajul lui Victor Ponta.

USL s-a rupt pe 25 februarie 2014, când liberalii, conduși de Crin Antonescu, au decis ieșirea de la guvernare și ruperea coaliției pe care o formau alături de PSD și PC.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.