Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, REACȚIE ACIDĂ pe tema pensiilor speciale - Mesaj dur de Ziua Armatei

Pro Romania
Victor Ponta

 

Lideru Pro România, Victor Ponta, critică dur plafonarea pensiilor militare. Într-un mesaj postat pe Facebook, Ponta îi cataloghează habarniști pe cei care susțin că militarii au pensii speciale.

"De Ziua Armatei Romane le transmit militarilor romani, familiilor si apropiatilor lor ganduri de sanatate si fericire ca si recunostinta noastra pentru activitatea lor.

Azi insa este momentul sa vorbim si de ceea ce ne doare : si eu si colegii mei din ProRomania nu vom lasa niciodata ca populisti si habarnisti sa tot vorbeasca la televizor despre “pensiile speciale” si “pensiile nesimtite” ale militarilor / acestia nu au pensii speciale ( ci “pensii militare” obtinute inca de pe vremea lui Cuza si care se aplica in toate tarile NATO) si au primit un drept legitim din partea Parlamentului Romaniei/ decizia luata in 2017 de plafonare a acestor pensii de catre niste ministri care vorbesc la televizor dar nu stiu nimic despre viata militara este o mare ticalosie! Noi ne asumam aceasta pozitie si nu vom da inapoi indiferent de presiunea si acuzatiile care vin!

Ma astept ca azi, in afara de felicitarile protocolare, sa aud din partea Presedintelui, a Guvernului si a partidelor politice ceea ce spune si Pro Romania : ca vom respecta si aplica principiile pensiilor militare", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.