Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție DURĂ la adresa SPP: 'Dacă este așa, trebuie să răspundă penal toți'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Fostul premier Victor Ponta a avut o reacție dură în urma dezvăluirilor unui ofițer SPP, conform cărora dosarul Turceni-Rovinar ar fi fost livrat de către Sorin Blejnar prin intermediului SPP-ului.

„Știu că Sorin Blejnar mi-a făcut dosarul și i l-a dat lui Traian Băsescu. În ce mod, nu știu. Este posibil să fie prin SPP sau nu. Dacă este așa, trebuie să răspundă penal toți”, a spus Victor Ponta pentru Antena3.

Sub protecţia anonimatului, ofițerul SPP a declarat duminică la Antena 3 că „aș vrea să-l informez doar atât (c.n. pe Victor Ponta): că dosarul dânsului de la Turceni a fost predat de către domnul Blejnar unuia din capii Serviciului de Protecţie şi Pază la vila noastră din strada Moliere, lângă casa domnului Iliescu. La data la care s-au predat acele dosare, domnul Blejnar s-a prezentat într-un Volkswagen Passat albastru, nu reţin numărul de înmatriculare. A parcat în faţa vilei, la puţin timp a apărut un Touareg care a intrat cu spatele în vila noastră, a SPP-ului, moment în care domnul Blejnar a coborât cu dosarele care erau pe culori: roşu, galben, verde, dacă îmi aduc bine aminte, şi le-a predat. A intrat în vilă şi le-a predat. A doua zi, a apărut domnul Traian Băsescu şi a spus, a reamintit sau a amintit faptul că domnul Victor Ponta este implicat într-o acţiune de evaziune fiscală şi de nu mai ştiu ce de la Turceni. (...) Cadrul SPP nu s-a dat jos la poartă, ci a intrat maşina în curte şi în curte a coborât şi a intrat direct în vilă. Deci n-aş putea să vă spun exact. Dar cu Touareg erau numai 3 persoane care mergeau: directorul Pahonţu, directorul adjunct generalul Creţu.”

Victor Ponta este în acest moment în faţa instanţei Curţii Supreme, în dosarul Turceni-Rovinari. Victor Ponta este acuzat de complicitate la evaziune şi spălare de bani. Dosarul a fost trimis în judecată în 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.