Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție SPUMOASĂ când a fost întrebat dacă a vrut Externele: 'Da, în timp ce dormeam şi după ce băusem 100 de sticle de votcă'

ponta

Șeful Pro România, Victor Ponta, a declarat ironic miercuri, în Parlament, că i-a cerut Vioricăi Dăncilă funcția de ministru de Externe 'în timp ce dormeam şi după ce băusem 100 de sticle de votcă'. Fostul premier a zis că după ce a fost în cabinetul Năstase, nu poate să ajungă ministru sub Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă a cerut de la premierul Viorica Dăncilă funcţia de ministru al Afacerilor Externe, Ponta a răspuns ironic: „Da, în timp ce dormeam şi după ce băusem 100 de sticle de votcă. (...) Ce să discut cu doamna Dăncilă? I-am spus foarte clar în singura noastră discuţie, cu tot respectul, nu am putut să o jignesc, că nu pot să fac parte dintr-un guvern în care doamna Dăncilă e prim-ministru, că eu am fost în Guvernul Năstase totuşi. Chiar să ajung la Dăncilă... (...) Am avut o singură întâlnire, după care a fugit la CExN să spună că nu vrea (cu PRO România la guvernare - n.r.) - exact ce îi spusesem eu că nu putem să o susţinem la prezidenţiale. I-a minţit pe cei de la CExN, de exemplu a zis că am cerut 9 funcţii de ministru. Niciodată. Doamna Dăncilă a moştenit de la domnul Dragnea şi faptul că îi minte pe cei din CExN. Norocul celor din CExN este că mă sună ei şi află de la mine adevărul”.

Citește și: SURSE Război total în Guvern: Viorica Dăncilă îi ține prizonieri pe toți 'soldații' lui Tăriceanu din ministere și agenții .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.