Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta recunoaște: A fost minciuna care m-a afectat cel mai mult

ponta suparat

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, că acuzaţiile care i s-au adus referitoare la faptul că i s-ar fi adresat cu ”Fă, Doina!”, colegei sale, ministrul Doina Pană l-au afectat cel mai tare în 2014.

Citește și: Victor Ponta, după audierea mamei sale la DNA: Mama mea, din nefericire...

”M-a întrebat acelaşi jurnalist şi ce m-a făcut să sufăr cel mai tare şi poate o să fiţi uimite: acel moment în care - bine, nu era deloc adevărat, dar ce contează? - când i-am spus colegei noastre Doina Pană. Cred că a fost de departe minciuna care m-a afectat cel mai tare”, a spus Ponta.

Citește și: Mesajul lui Victor Ponta pentru Elena Udrea: Trăim într-o țară barbară

El a arătat că, dacă ar fi făcut aşa ceva, ar fi fost cu siguranţă sancţionat de soţia sa, Daciana, şi de mama sa. ”Am foarte multe defecte, dar niciodată sper că nu am jignit sau nu m-am adresat nerespectuos la adresa vreunei femei. Dacă aş fi făcut-o, înainte să mă sancţioneze Daciana, ar fi făcut-o mama cu siguranţă, că ea e mai rapidă în reacţii”, a spus Ponta.

Citește și: Elena Udrea este TERMINATĂ: Soarta ei a fost hotărâtă

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, în aprilie 2014, în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat, atunci, că, la Beiu (Teleorman), premierul i s-ar fi adresat ministrului Doina Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Citește și: Jurnalul SECRET al Elenei Udrea a ieșit la iveală: Președintele mi-a spus cum să intru

Ulterior, premierul Victor Ponta a reacţionat, declarând că a verificat înregistrarea discuţiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană şi că este clar că nu i s-a adresat acesteia cu termenul de "fă", şi adăugând că nici nu băuse whiskey şi nici nu venise "de pe vapor".

"Dumneavoastră, multă răbdare şi mult calm. Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure. Important este să faceţi lucruri, sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem", a spus atunci Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.