Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta despre intrarea lui Moise Guran în USR: Singurul lucru negativ este partizanatul politic ascuns ipocrit de haina jurnalistului independent

Facebook
victor ponta

Liderul PRO România , Victor Ponta, îl atacă dur pe Moise Guran. Ponta admite că l-a ofertat pe Guran în urmă cu câțiva ani însă jurnalistul a spus pas. Acum însă, Ponta spune că Guran a dat dovadă de partizanat politic ascuns ipocrit de haina jurnalistului independent, criticând PSD și alte partide, pentru ca mai apoi să intre în USR.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

"Confirm faptul ca i-am propus in 2012 lui Moise Guran sa faca parte din echipa mea guvernamentala / pe model american am considerat mereu ca cel mai important lucru este modul de gestionare a economiei “It’s the economy stupid “ - ca sa ai bani de politici sociale si proiecte de dezvoltare / chiar daca m-a refuzat atunci am dovedit ulterior ca gandirea noastra economica este surprinzator de apropiata / si m-am bucurat cand a sprijinit public si a laudat masurile fiscale adoptate in 2014-2015 .

Nu vad nimic de condamnat in faptul ca Moise a decis sa paraseasca tribuna din care comenta si sa intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic ( pe bani multi) ascuns ipocrit de haina “jurnalistului independent” .

Eu stiu foarte bine diferenta intre a sta in tribuna si a fi pe teren, intre a spune cum trebuie facut si a face direct - o sa o vada si Moise foarte repede ( mai ales la USR - un partid unde toti au problema aceasta de adaptare ) / desi vom fi in echipe politice adverse ii urez succes / iar pe domeniul economic putem sa fim din nou aliati!", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.