Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, REPLICĂ pentru cei care cer demisii în urma tragediei din Colectiv

ponta guvern sedinta

Victor Ponta le-a dat o replică celor care cer demisii în urma tragediei din clubul Colectiv. În deschiderea şedinţei de guvern de marţi, premierul a afirmat că un asemenea gest nu ar rezolva nimic, pentru că de vină ar fi de fapt birocraţia şi funcţionarii iresponsabili.

"Avem mii de funcţionari care sunt de 10, de 15 de 20 de ani în primării, în ministere, plimbă hârtii şi când apar necazuri schimbpm guverne, schimbăm miniştri, schimbăm primari, dar de fapt ei rămân tot acolo şi fac tot ce au făcut până acum şi o să avem iarăşi nenoriciri", a declarat premierul.

Cu această ocazie, Ponta le-a transmis un mesaj şi funcţionarilor care protestează marţi pentru salarii mai mari. "Aud în fiecare zi aud doar cereri de măririi de salarii. Nu vrea nimeni mai puţină birocraţie şi mai multă responsabilitate. Salarii mai mari vor fi când vine competenţă şi responsabilitate mai multă, că de fapt de acolo vin toate lucrurile", a declarat Ponta.

Vezi şi: Protest de amploare: Mii de bugetari acuză Guvernul de discriminare 'pe ascuns'

Premierul a anunţat că în şedinţa va fi adoptată ordonanţa de urgenţă care va da dreptul ISU să închidă temporar sau definitiv localurile care nu respectă normele de prevenire a incendiilor, fără intervenţia altor autorităţi. "Nu vrea nimeni să închidă cluburi. Vrem doar să închidem cluburile care au potenţial să devină cimitire", a precizat Victor Ponta, care i-a răspuns astfel indirect şi lui Traian Băsescu, cel care afirmase că soluţia nu este închiderea cluburilor.

Vezi şi: Băsescu, ATAC la Guvern în cazul tragediei de la Colectiv

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.