Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, revoltat de situaţia femeii jandarm bătute: 'Nu vă mai lăsaţi minţiţi de maşina de propagandă mediatică plătită de Dragnea & Co'

ponta obraz

Victor Ponta se declară indignat de situaţia creată în jurul incidentului cu femeia jandarm bătută în Piaţa Victoriei, Fostul premier susţine că oficialii ştiau că aceasta nu a suferit o fractură de coloană, dar au lăsat intenţionat informaţia să se propage.

CITEȘTE ȘI: Studiu care dezvăluie secretul longevității chinezilor: Ce mănâncă aceştia mai des

"Ma bucur sincer ca situatia de sanatate a tinerei jandarm este mai buna decat se spunea la televizor - ii urez numai bine si o cariera de succes in meseria pe care si-a ales-o / sunt categoric pentru masuri legale extrem de dure impotriva celor care agreseaza un politist sau jandarm aflat in timpul unei misiuni ordonate - in egala masura un jandarm care comite abuzuri si isi incalca atributiile legale trebuie sa plateasca.

Consider insa ca Ministrul de Interne si toti cei care au orchestrat actiunile de vineri seara au pus in pericol in mod intentionat viata jandarmilor si a protestatarilor / In acelasi timp sunt indignat de ticalosia fara margini a celor care , cu buna stiinta, au speculat in presa starea de sanatate a tinerei pentru interese politice murdare si meschine ( va asigur, in baza experientei mele directe, de faptul ca Ministrul de Interne si consilierii de presa ai Guvernului au aflat IMEDIAT despre diagnosticul real al tinerei jandarm dar au perpetuat cu rea credinta informatiile false pentru a manipula opinia publica) !

1. Huliganii care au lovit-o pe tanara sunt pe drept in arest / cei care i-au dat ordinele si i-au pus viata in pericol sunt la fel de vinovati

2. Nu va mai lasati mintiti de masina de propaganda mediatica platita de Dragnea & Co ! De cate ori mai trebuie sa fie dovediti ca va mint cu nerusinare ca sa incetati sa va mai lasati manipulati!", scrie Ponta pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Băutura BIO care te ajută să slăbeşti 4 kilograme într-o săptămână/ Mod de preparare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.