Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta rupe tot: 'Carmen Dan vrea să își dea demisia'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Carmen Dan a vrut să-și dea demisia din funcția de ministru de Interne, din cauza scandalului produs de polițistul-pedofil! Zvonul care a circulat în ultimul timp a fost confirmat de Victor Ponta, care a anunțat că foștii săi colegi din PSD i-au făcut aceste confesiuni.

Ponta a punctat și lipsa de putere a premierului Mihai Tudose, care nu poate face remanieri în echipa sa. Acum simplu deputat, Ponta n-a rata ocazia de a-l numi, din nou, ”mafiot” pe fostul său subaltern și șef.

Citește și: Informații interesante! În ce este membru omul pe care Carmen Dan îl vrea șef la Poliția Română – cât de bogat e Alexandru Cătălin Ioniță

”Carmen Dan vrea să își dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie să îi ceară voie lui Dragnea. Secretara de școală de la Videle e un dezastru. Atâta timp cât Tudose nu are autoritate asupra miniștrilor, dacă nu poate să schimbe un ministru, dacă nu poate să pună un ministru la Interne, ce rol mai are? El trebuia să-i ceară demisia. ”Doamna Carmen Dan, ori vă dați demisia, ori vă demit. Hai, mergeți pe hol și scrieți-o!”, asta trebuia să îi spună. Ea are un singur scop: să-i fie bine lui Dragnea.

Dragnea are o gândire mafiotă, are încredere doar în cei care au fost cu el. Carmen Dan, când era prefect, a semnat toate actele despre Lacul Belina și Tel Drum. Aia e infrațiune de ridicol.S-a făcut de râs cu poveste microfonului plantat în priză. Un ministru de Interne care fuge la presă și fuge la televiziune, nu s-a mai văzut.

Citește și: Gabriela Cristea a făcut public TOTUL! De ce NU a fost prezentă AZI în emisiune

Ce face Carmen Dan nu face decât să accentueze lipsa de încredere în poliție. Dragnea a confiscat PSD-ul, Guvernul și Parlamentul, e cel mai rău lucru care se putea întâmpla.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.