Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a APRINS din cauza lui Dragnea și Toader: OUG este ca să ajute o singură persoană condamnată de completele de 5 judecători

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta DNA

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a aprins după vestea că euro a atins un nou maxim istoric, ajungând la 4,7 lei. Fostul premier critică dur faptul că subvențiile pentru partide au fost plătite punctual de la bugetul de stat, în prima lună a acestui an.

"Euro a depasit pragul de 4,7 ron / nu avem inca Buget pentru anul 2019 / pensiile si salariile au fost inghetate / drepturile profesorilor amanate / licitatiile pe fonduri europene blocate/ pretul la energie este deja cel mai mare din Europa / s-au introdus prin “Ordonanta disperarii” data in 30 Secembrie inca 6 taxe noi care deja afecteaza grav companiile si bancile cu capital romanesc!

Dar banii dati de la Buget pentru Partidele politice s-au platit in luna Ianuarie! Acestea sunt masuri social democrate? Asa era scris in Programul de Guvernare cu care am cerut votul oamenilor in 2016?

Intre timp singura preocupare a Puterii in 2019 este sa dea o Ordonanta de Urgenta ca sa ajute o singura persoana condamnata la Completul de 5 judecatori", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.