Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT: Atac fără precedent la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi a lui Liviu Dragnea: 'Nu ştiam ce caută acolo'

Inquam Photos / George Calin
Inquam Kovesi Dragnea Kovesi

Fostul premier, Victor Ponta, s-a dezlănţuit la adresa marilor săi duşmani, Laura Codruţa Kovesi şi Liviu Dragnea. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Ponta a denunţat legătura dintre cei doi şi a devoalat o întâlnire petrecută acasă la Sebastian Ghiţă.

Citește și: Curtea de Conturi a controlat la SÂNGE ANAF, Poșta Română, CFR SA și TAROM! Ce nereguli au fost depistate – ERORI de miliarde de euro

"În 2011 când am fost la Ghiţă acasă nu ştiam ce caută acolo. Nu am întrebat că nu era casa mea. Să-l întrebaţi pe Liviu Dragnea ce a discutat cu Kovesi în 2015 şi 2016. Eu nu am mai vorbit cu doamna din 2014.", a dezvăluit Ponta, care nu s-a oprit aici.

Citește și: Românii cu rate la bănci EXULTĂ! Ce au DECIS, AZI, comisiile Senatului

Fostul premier a vorbit şi despre întâlnirile de taină cu cei din PSD. "Eu când mă întâlnesc cu colegii din PSD trebuie să nu ne vadă nimeni. Le e frică de faptul că îi schimbă, că îi dă afară. Nu vreau să fac rău niciunui coleg din PSD că acolo sunt speriaţi de bombe", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.