Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT din cauza bugetului pe 2020: E și mai fantasmagoric decât cel al premierului Dăncilă

Fostul premier Victor Ponta vine cu acuzații grave. Acesta susține că bugetul pe anul 2020 este unul complet rupt de realitate.

"Bugetul făcut de Dăncilă anul trecut era fantasmagoric. Bugetul de acum e și mai fantasmagoric. (...)Bugetul de acum e un pic mai fantasmagoric decât cel făcut de Dăncilă. Nu știu de unde vor face încasările. Nici nu sunt taxe suplimentare, nici venituri suplimentare, nu cred că au găsit bani în cămară. Toată lumea, Banca Națională, toți spun că vom avea o creștere de maxim 3%, ei au 4,1%”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi: Vremea se schimbă radical

Cred că e un semnal foarte rău că se taie bani de la educație și sănătate. Am fost premier și eu.  Mereu întrebam câți bani sunt alocați. E un semnal rău că e taie. Se îngheață pensiile mic, iar cele mai cresc. Cred că e un lucru la grav. Ar fi trebuit ca cele mici să crească și cele mari să fie impozitate Avem o diferență de 146 de ori între pensiile mici și cele mari”, susține Ponta.

"Înțeleg că cei de la PSD au decis să se sesizeze CCR. Vreau și eu să știu dacă mai dezbatem bugetul vreodată în Parlament în România. Sper ca la CCR să se decidă foarte clar ca bugetul să se dezbată în Parlament", a spus Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.