Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la adresa PNL și a susținătorilor Maiei Sandu, după alegerea unui nou premier în Republica Moldova

Guvernul Ion Chicu a fost învestit joi la Chişinău cu votul de încredere al Parlamentului. Pentru noul executiv au votat 62 de deputaţi socialişti şi democraţi, informează presa de peste Prut, potrivit Agerpres.

"Nu e un guvern al preşedintelui ţării, deşi acolo (în guvern) sunt şi consilieri ai preşedintelui. Suntem un guvern tehnocrat, apolitic. Dacă vom simţi presiuni, vom reacţiona corespunzător', a spus noul prim-ministru Ion Chicu.

Preşedintele Igor Dodon l-a desemnat miercuri pe consilierul său Ion Chicu pentru funcţia de premier, după ce deputaţii socialişti au spus că susţin propunerea şefului statului de formare a unui guvern tehnocrat, iar negocierile cu blocul ACUM au eşuat.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțurile lui Cîțu: Asta este o prostie. Domnul Cîțu nu știe ce atribuții are ca ministru

Liderul PRO România, Victor Ponta, fost premier al României a explodat. Acesta susține că în prezent toate funcțiile cheie din Republica Moldova sunt ocupate de simpatizanți de-ai lui Putin.

"In Noiembrie 2014 in Republica Moldova aveam un Presedinte pro european si pro Romania ( Timofti); un Premier ProEuropean si ProRomania ( Iurie Leanca) si un Primar al Chisinaului ProEuropean si ProRomania !

In Noiembrie 2019 avem in Republica Moldova un Presedinte Pro Rusia , un Guvern Pro Rusia si un Primar Socialist al Chisinaului!

Mi-am permis sa spun ca sustinerea stupida si inconstienta a PNL si a mult altora pentru Guvernul “Maia Sandu” se va termina repede si foarte rau / am fost imediat linsat de propagandisti.

As fi vrut sa aflu de la Presedintele Romaniei Klaus Iohannis ( de la Doamna Dancila nu am niciun fel de asteptari sau pretentii) cum am ajuns in aceasta situatie / si cum vom face in perioada 2019-2024 sa reparam tot ce am pierdut si s-a stricat in ceea ce priveste interesele Romaniei si ale romanilor peste Prut!

Poate voi afla pana pe 24 Noiembrie!", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.