Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta SARE în apărarea Dacianei Sârbu: Nu vă mai lăsați manipulați de Dragnea și hoții lui

victor ponta daciana sarbu

Fostul premier Victor Ponta sare în apărarea soției sale Daciana Sârbu, în scandalul votului din Parlamentul European care reglementa noi norme pe care transportatorii rutieri trebuie să le respecte. Daciana Sârbu a scris pe Facebook că 'Am sustinut din start demersul transportatorilor romani in dezbaterea din Parlamentul European privind pachetul Mobilitate. Alaturi de colegi de la mai multe grupuri politice, am cerut ca acest pachet legislativ sa nu fie votat in aceasta legislatura si am fost co-semnatara mai multor amendamente in acest sens'.

Citește și: Adrian Năstase, complet DEZLĂNȚUIT la adresa lui Radu Banciu: 'Cap - de Porc, crize de demență în fiecare seară'

La rândul său, Ponta a intervenit. "Nu am intervenit niciodata in modul in care Daciana si-a exprimat votul in toata perioada in care a fost europarlamentar ( Daciana gandeste si decide cu mintea ei - nu a mea / si nu are nevoie sa ii scriu sau sa ii sugerez eu interventiile ) !

Zilele acestea am aflat insa ca Daciana a votat ( si va vota si maine ) in favoarea transportatorilor romani! Pentru ca este convinsa - asa este corect!

Citește și: Adrian Năstase, complet DEZLĂNȚUIT la adresa lui Radu Banciu: 'Cap - de Porc, crize de demență în fiecare seară'

Nu ma deranjeaza si nici nu ma mai mira minciunile platite in presa de Dragnea din milioanele de euro de la Buget / nici nu ma mira faptul ca in batalia cu mine se arunca cu mizerii in familia mea ( m-am obisnuit din vremea lui Basescu - cei de azi fac la fel , folosesc aceleasi metode , desi se anuntau ca luptatori “antibasisti” ) /

- sunt trist insa cand vad aceste minciuni si mizerii propagate de o persoana pe care o consideram decenta, o adevarata banateanca serioasa - o persoana pe care am numit-o ministru si ulterior am propus-o europarlamentar ( si care acum fura voturi in Parlamentul European si se preteaza la orice ticalosie ca pret pentru reinscrierea pe lista PSD) - inca o lectie de viata dureroasa dar utila : despre oameni si neoameni!

Ps - rog oamenii de buna credinta sa nu se mai lase ( a cata oara?) mintiti si manipulati de Dragnea si hotii lui!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.