Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, întâlnire privată cu Victoria Nuland - surse

nuland

Premierul Victor Ponta se va întâlni, într-o întrevedere privată, cu adjunctul secretarului de Stat american pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, care va sosi marţi în Bucureşti, au declarat surse oficiale pentru agenţia Mediafax.

Victoria Nuland s-a mai aflat în România în urmă cu un an. În perioada 10-11 ianuarie 2014 s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean, şi cu procurorul-şef al DNA, Laura-Codruţa Kovesi, dar nu şi cu premierul Ponta, care a plecat atunci cu soţia în vizită privată în Italia.

Surse oficiale au precizat că, acum, Ponta se va întâlni cu oficialul american, pentru o discuţie "tete-a-tete", la acest moment întrevederea fiind programată pentru miercuri dimineaţa, dar fără să se fi stabilit încă dacă va fi organizată la Palatul Victoria sau într-un alt loc.

Ponta s-a mai întâlnit cu Nuland în luna septembrie, în SUA, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, cu care a discutat atunci despre consolidarea Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii şi modalitatea concretă de sprijin din partea României pentru coaliţia internaţională împotriva grupării Statul Islamic.

Vezi şi: Nuland cheama partidele la ordine. PSD reprezentat de un exclus/ surse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.