Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, sfaturi pentru PSD și PNL: Mă uit uimit și iritat! Ce tot așteptați?

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, unul dintre oamenii care au format ultima alianță între PSD și PNL (USL), se întreabă ce le trebuie atât de mult liderilor actuali pentru a forma un Guvern. Ponta susține că PSD trebuie să dea premierul, asta pentru că PNL a pierdut alegerile și în ultimii ani a guvernat dezastruos.

”Ma uit in ultimele zile uimit si iritat la negocierile pentru formarea Guvernului ( ca toti romanii - cu exceptia, probabil, a Presedintelui Iohannis, care nu pare nici una nici alta)! Ce le mai trebuie atata timp ?

Am fost primul care a spus ca singura solutie pentru Criza actuala este un Guvern PSD - PNL ( toti ipocritii s-au grabit sa ma critice ca sunt nostalgic dupa USL - de parca nu a fost atunci cea mai buna perioada din punct de vedere economic si social pentru toti romanii )!

Logic - PSD trebuie sa numeasca Premierul ( PNL are Presedintele Tarii , au pierdut Alegerile de anul trecut, au guvernat dezastruos cu USR anul acesta si au jumatate ca numar de parlamentari) .

Ce tot asteptati ? Ce tot sustineti lucruri ilogice si aberante pe care nu le intelege nimeni? Haideti sa guvernati Romania - ca nu mai rezista Tara mult!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.