Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta spune că e ȘOCAT și SCÂRBIT, după ce a aflat ce se discută în ședința SECRETĂ a PSD: 'S-au întors în timp, în decembrie 1989'

ponta psd

Liderii social-democrați discută, informal, de aproape patru ore, în biroul lui Liviu Dragnea, ei amânând începerea ședinței CExN al PSD, programată să înceapă la ora 16.00, care a fost convocată în urma condamnării președintelui partidului la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Șefii din PSD cer o unitate totală în partid și vor să facă totul pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea, conform informațiilor obținute de STIRIPESURSE.RO. Victor Ponta a reacționat la ceea ce au aflat reporterii noștri și spune că e șocat și scârbit de ceea ce se întâmplă în partidul pe care l-a condus. El face și o analogie: ceea ce se întâmplă acum în PSD e similar cu ceea ce s-a întâmplat în şedinţa Comitetului Politic Executiv al CC al PCR din ziua de 17 decembrie 1989.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Adevărul despre afacerile fostului soţ al Mădălinei Manole

”Veti fi la fel de socati si scarbiti ca si mine!

“Sefii Partidului” si propagandistii lor s-au intors in timp in Decembrie 1989 / si atunci ( ca si acum) oamenii credeau si isi doreau cu totul altceva - si atunci ( ca si acum) timpul a dat dreptate oamenilor !”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: Ţiriac poate face afacerea anului – va câştiga 250 de milioane de euro

Sursele noastre susțin că absolut toți liderii PSD prezenți la ședință și-au exprimat opinia și toți au explicat că sunt alături de Liviu Dragnea. ”Liviu Dragnea are susținerea totală a partidului. Prin această decizie nu s-a lovit în Liviu Dragnea ci în PSD”, ne-au precizat surse prezente la ședință că au discutat liderii PSD.

”Au reușit, în sfârșit, să ne unească cu adevărat”, a spus și Niculae Bădălău.

Citește și: Rareş Bogdan trage un semnal de alarmă: ”ATENTIE: Nu se preda atat de usor! Sobolanul ranit musca.”

”Vom merge până la capăt și nici nu-și imaginează ei ce înseamnă acest capăt!”, ne-a precizat un alt lider important al PSD

Întrebat dacă acest capăt înseamnă inclusiv suspendarea președintelui, acesta ne-a precizat: ”Până la capăt înseamnă până la capăt”.

Citește și: Surpriză pregătită de Kanal D: Ce show va prezenta Cătălin Cazacu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.