Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Suntem obligați să votăm moțiunea de cenzură dacă PSD nu vrea restructurare și candidat comun la prezidențiale

ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni pentru STIRIPESURSE.RO că parlamentarii formațiunii vor susține Guvernul Dăncilă doar dacă PSD vine cu restructurarea Executivului, un nou program de guvernare și acceptă un candidat comun la prezidențiale. În caz contrar, a zis Ponta, parlamentarii Pro România sunt „obligați” să voteze moțiunea de cenzură a PNL-USR-PMP-UDMR. Anunțul fostului premier vine după ce Pro România a discutat cu PNL despre motiunea de cenzură.

„Așteptăm restructurarea. Prima noastra opțiune este pentru sprijinirea unui Guvern de Centru Stânga restructurat, cu un nou program de guvernare pentru 14 luni și un candidat comun la Prezidențiale. Dacă însă Dăncilă și PSD nu vor, atunci intrăm într-un alt scenariu forțat. Noi nu votam din nou Guvernul Dăncilă în formula actuală. Pică la vot sau dacă nu vine deloc în Parlament la vot - atunci suntem obligați să votăm moțiunea!”, a declarat Victor Ponta pentru STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.