Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: ''Toader a fost tot timpul prezentat ca un profesor universitar. Peste noapte, mă aștept să aflu că e mason, securist''

Pro Romania
Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, consideră că remanierea Guvernului trebuie făcută într-un mod de colaborare, care să provoace cât mai puţine tulburări. Invitat la Divi 24, Ponta a acuzat modul în care anumiţi miniştri sunt înlocuiţi de conducerea PSD, fără să fie motivate aceste schimbări cu criterii de competenţă.

Citește și: Simona Halep a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap

„Miniștrii nu-i schimbi așa cum schimbi cămașa, înseamnă o tulburare a instituțiilor. De ce i-au schimbat? Nu cred că a înțeles cineva care a fost supărarea. Un haos. Vorbesc de faptul că guvernul nu e al domnului Dragena, ci al României. Când creezi o criză e bine să fie de cât mai mică durată. Singura imagine e o guvernare haotică”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

Preşedintele Pro România a criticat şi modul în care s-a cerut înlocuirea lui Tudorel Toader, care ''a fost bun până în momentul în care a refuzat să mai îndeplinească ordinele'':

„Toader a fost tot timpul prezentat ca un profesor universitar. Peste noapte, mă aștept să aflu că e mason, securist. Stabilitatea e importantă. Dacă schimbi ceva, explici oamenilor de ce schimbi, așa iar aveam 3 ministere interimare. Un ministru la Fonduri Europene, cred că e al treilea, al patrulea ministru, acum iar toată lumea stă si nu lucrează, iar banii îi pierdem”, a încheiat  Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.