Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta tună şi fulgeră împotriva Guvernului: 'Culmea incompetenţei. Suceava suferă zi de zi tocmai din vina prostiei şi minciunilor de la Centru'

ponta obraz

Victor Ponta, liderul Pro România, critică în termeni duri Guvernul după ce Prefectura Suceava a fost nevoită să emită o serie de lămuriri şi completări la ordonanţele militare, pentru ca situaţia din judeţ să fie gestionată potrivit.

"Culmea incompetentei / Prefectura Suceava obligata sa corecteze Ordonantele neclare si gresite ale Guvernului /

Suceava sufera zi de zi tocmai din vina prostiei si minciunilor de la “Centru” - a unui Prim Ministru care pretinde mereu ca “nu stia nimic” dar incearca sa isi protejeze “baronii galbeni” si sa dea vina pe cei mai mici!

Prefectura Suceava “clarifica” si “completeaza” Ordonanta Militara a Guvernului “in vederea identificarii unor solutii care sa vina in sprijinul cetatenilor”! Asa “neclare si incomplete” sunt Ordonantele Militare ale Guvernului???", scrie Ponta pe Facebook, alături de o imagine cu un comunicat al Prefecturii Suceava.

Vezi această postare pe Instagram

Prefectura Suceava “clarifica” si “completeaza” Ordonanta Militara a Guvernului “in vederea identificarii unor solutii care sa vina in sprijinul cetatenilor”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.