Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta vine cu o variantă SURPRIZĂ: nume de premier pentru disidenții din PSD

pro romania
ponta

Liderul PRO România, Victor Ponta, susține că disidenții din PSD trebuie să treacă de la o ”revoltă” la o adevărată ”revoluție” în PSD și să nu se limiteze doar la schimbarea lui Dragnea, ci să meargă pe schimbarea întregului Guvern, iar noul premier să fie Corina Crețu, un om care ar putea conduce România în timpul președinției Uniunii Europene.

”Un premier foarte bun ar fi Corina Crețu. Un om cu experiență, cu conexiuni, cu relații. Dacă dai jos Guvernul și vi cu o nouă Dăncilă, mai bine nu-l mai dai (...) Trebuie să înțeleagă și Iohannis și PNL și toate forțele politice că PSD are majoritate, dar măcar dacă schimbi Guvernul să vi cu unul mai bun”, a declarat Victor Ponta.

Liderul PRO România a spus că disidenții din PSD nu trebuie să se limiteze doar la dorința de a-l schimba pe Liviu Dragnea și le-a cerut să se gândească la viitorul României. În acest sens, Ponta o propune pe comisarul european Corina Crețu ca viitor premier al PSD, un om care să dea asigurări pentru un mandat de succes în mandatul președinției României.

Întrebat dacă Corina Crețu ar putea candida din partea PRO România la europarlamentare, Ponta a evitat să dea un răspuns tranșant. În schimb, a explicat că el va fi cap de listă, însă dacă partidul trece pragul electoral nu va merge la Bruxelles.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.