Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta: 'Vlad Voiculescu are o misiune în România. Mai sunt vreo 8-9 miliarde de euro de furat, în sănătate'

Victor Ponta îl acuză pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății din partea USR-PLUS, că are o ”misiune” în România, după revenirea din Austria. Fostul premier crede că Voiculescu urmărește privatizarea domeniului sănătății, unde mai sunt de ”furat” 8-9 miliarde de lei.

Liderul Pro România i-a acuzat de ”complicitate” și pe președintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu și liderul PNL, Ludovic Orban.

”El e cu o misiune aici. El a venit aici ca ce a mai rămas din banii românești în sănătate să îi privatizeze. Dar, nu pentru firme românești, ci pentru firme străine. Șefii lui Voiculescu nu se pot băga pe contractele cu armamentul. Sunt vreo 8-9 miliarde de euro, atât se mai poate fura din România. O să rămână praful de pe tobă după ei.

Domnul Iohannis, domnul Orban, domnul Cîțu sunt complici la un dezastru. Ce se întâmplă acum e mai rău decât în 2010.

În fiecare zi numărăm morții. E mai rău decât în ultimii 30 de ani. Toată salvarea lui Vlad Voiculescu e să arunce pisica moartă pe Raed Arafat.”, a declarat Victor Ponta, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.