Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta vorbește despre binomul cu Tăriceanu: Anunță cele mai tari planuri politice

ponta tariceanu

Fostul premier, Victor Ponta anunţă sfârşitul pentru şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Ponta crede că în mai puţin de o săptămâna acesta nu va mai ocupa a treia poziţie în statul român. Dar îi va lua Ponta locul lui Zgonea? Deputatul nu a conformat, dar nici nu a negat.

"Nu trebuie să mă eliberez eu de Zgonea. Marţi cred că nu va mai fi şeful Camerei Deputaţilor. Nu ştiu ce a fost în mintea lui. Nu ştiu cine vine în locul lui. Nu ştiu dacă vine Ponta. M-a bucurat să văd că ideea binomului Tăriceanu-Ponta i-a urcat pe pereţi pe unii. Săracul Călin s-a făcut şi el cu un dosar din cauza asta. Stabilim săptămâna viitoare. Nu pot să zic că ard după funcţii. M-am simţit bine când m-au propus toţi.", a spus Ponta la RTV.

Acesta a vorbit şi despre planul secret pe care îl are cu şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. "De ce nu ne-aţi pus împreună în emisiune? Avem planuri comune. Săptămâna viitoare eu şi cu Călin depunem un proiect de lege. O directivă europeană referitoare la drepturile omului. Eu şi Călin o să o depunem pentru că dictatorul de la Justiţie, doamna Prună, nu a vrut-o.", a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.