Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ în istoria Parlamentului României: Un deputat a votat de la televizor - FOTO

parlament vot camera deputatilor

Pentru prima dată în istoria Parlamentului României, un parlamentar a votat în timp ce era în direct la o televiziune! Victor Ponta, președintele Pro România, a arătat cum se votează de acasă, cu ajutorul tabletelor, în timp ce era în direct la România TV.

”Așa votează toți. Votăm de pe tablete, iar unii votează cu telefonul.”, a explicat Victor Ponta, care a precizat că atât el, cât și colegii săi de partid, au votat împotriva proiectului privind măsurile din starea de alertă, considerând că nu este un act normativ care să-i ajute pe oameni, dă Guvernului foarte multe puteri şi păstrează România într-o ''stare de amorţeală''.

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

Legea cu măsurile care se pot lua în timpul Stării de Alertă după 15 mai a trecut, miercuri seară, de votul final din Parlament. Ca să intre în vigoare legea, mai este nevoie ca președintele Klaus Iohannis să o promulge și să fie publicată în Monitorul Oficial.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.