Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victoria & Albert Museum a primit 'costumul autograf,' semnat de peste 200 de celebrităţi de la Hollywood

bafta

„Costumul autograf” unic al creatoarei de modă Sandy Powell, care a fost semnat de peste 200 de celebrităţi de la Hollywood, inclusiv Leonardo DiCaprio, Spike Lee şi Donatella Versace, se află în colecţia Victoria and Albert Museum, potrivit The Guardian.

Costumul, purtat de Powell în timpul sezonului de decernare a premiilor din cinematografie în 2020, a fost licitat ca parte a unui efort de strângere de fonduri al Art Fund pentru a salva Prospect Cottage, studioul de creaţie al mentorului şi prietenului lui Powell, Derek Jarman. A fost cumpărat de Edwina Dunn, directorul executiv al organizaţiei caritabile educaţionale The Female Lead, care a donat-o V&A, potrivit Agerpres.

Powell a purtat costumul crem la evenimente, inclusiv la ceremoniile Critics’ Circle, BAFTA şi Oscar, unde le-a cerut starurilor de top să-şi semneze numele pe materialul costumului. Alte semnături sunt ale lui Robert De Niro, Al Pacino, Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson şi Billie Eilish.

Richard E Grant a trebuit să îngenuncheze pe covorul roşu pentru a-şi adăuga numele, în timp ce Gwendoline Christie s-a trezit semnând interiorul piciorului lui Powell. „Numele lui Brad Pitt se află într-un loc secret sub un rever”.

Prospect Cottage, o colibă ​​de pescari transformată pe ţărmurile bătute de vânt ale Dungeness, este un loc de pelerinaj pentru fanii operei lui Jarman din întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.