Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victoria Azarenka, dublă campioană la Melbourne, eliminată în turul întâi: I s-a făcut rău pe teren

www.agerpres.ro
Victoria Azarenka

A câștigat Australian Open în două rânduri (2012, 2013), dar la ediția din acest an a fost nevoită să părăsească turneul încă din runda inaugurală. Victoria Azarenka a fost eliminată, dar mai important: i s-a făcut rău pe teren și a avut nevoie de asistență medicală.

Jessica Pegula (61 WTA) este cea care s-a impus și a mers în turul al doilea, după un meci care a durat o oră și 40 de minute. A fost 7-5, 6-4 pentru sportiva din SUA.

Victoriei i s-a făcut rău în setul al doilea, la scorul de 4-2 în favoarea adversarei. A avut probleme cu respirația și a cerut intervenția personalului medical. A părăsit arena și a revenit după o pauză de aproape zece minute.

Ce a spus Vika

"Normal că a contat (n.r. faptul că nu s-a putut pregăti pe durata carantinei). Nu vreau însă să stau aici și să caut o scuză, a fost ceea ce a fost.

Sunt dezamăgită că nu am fost capabilă să joc la adevăratul meu nivel. Este dificil să accept acest lucru, cu atât mai mult cu cât știu că puteam juca mult mai bine decât am făcut-o azi.

În același timp, în condițiile date știu că am făcut tot ceea ce este posibil pentru a fi pregătită. Din păcate, nu a fost suficient pentru astăzi" - Victoria Azarenka.

Nu vrea să vorbească despre problema avută

"Nu văd de ce ar trebui să vorbească cineva despre problemele sale medicale, pentru că asta va apărea pe rețelele sociale, iar oamenii vor începe să judece.

Nu am înțeles vreodată motivul pentru care atunci când cineva este bolnav sau accidentat, trebuie să spună ce are în fața lumii.

Acest lucru ar trebui să se schimbe, dar dacă jucătorii vor să vorbească despre asta, atunci o pot face. Dar nu ar trebui să fie o obligație" - Victoria Azarenka, după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.