Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victoria Nuland, întâlnire cu ministrul de Externe

nuland aurescu

Victoria Nuland, subsecretar de stat al SUA, s-a întâlnit miercuri, la ora 10.00, cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. Reprezentanta SUA a ajuns la sediul MAE direct de la Palatul Cotroceni, unde a avut discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Aurescu a declarat că pe agenda discuţiilor cu subsecretarul de stat american pentru afaceri europene şi euroasiatice Victoria Nuland se află dimensiunea politico-militară a parteneriatului strategic şi programul Visa Waiver.

"Pe agenda discuţiilor bilaterale temele principale sunt: dimensiunea politico-militară a parteneriatului strategic, unde nivelul atins este unul de excelenţă, vom avea în acest an un moment foarte important pentru relaţia bilaterală, operaţionalizarea bazei anti - rachetă de la Deveselu care va fi finalizată, iar pasul următor va fi integrarea sa în sistemul NATO anti-rachetă. Vom discuta şi despre aspectele economice ale relaţiilor bilaterale, vom discuta despre problematica Visa Waiver, despre înlăturarea regimului de vize pentru cetăţenii români care călătoresc în Statele Unite şi alte aspecte care ţin de relaţia bilaterală", a spus Aurescu marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.