Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victoria's Secret ar fi a angajat primul model transgender; compania nu a anunțat oficial acest lucru

wikipedia.org
victoria secret

Victoria's Secret ar fi a angajat primul model transgender, potrivit mesajelor publicate de mai multe manechine care au participat la o ședință foto a VS Pink, dar compania nu a anunțat oficial acest lucru, arată Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.

Valentina Sampaio, modelul care nu face un secret din statutul său transgender, a publicat pe contul său de instagram o imagine din timpul ședinței foto de la "VS Pink". ”Instantaneu din spatele scenei @vspink”, a notat Sampaio lângă fotografia care o arată îmbrăcată într-un halat. Modelul brazilian ar marca astfel o premieră pentru Victoria's Secret companie care a întâmpinat critici în ultimii ani pentru că, în ciuda deschiderii arătate pentru colaborarea cu manechine din toată lumea, indiferent de rasă ori etnie, nu a angajat modele transgender.

Citește și: Muzică live, interpretată de o orchestră simfonică, pe faleza Cazinoului din Constanța

Colegele Valentinei Sampaio au reacționat confirmând știrea neoficială. Lias Ribeiro, ea însăți model Victoria's Secret, a anunțat că e ”atât de fericită” pentru ”Primul model transgender fotografiat pentru Vs”.

La rândul său, Laverne Cox, vedeta din ”Orange Is the New Black”, cunoscută ca susținătoare LGBTQ a comentat la postarea lui Sampaio ”În sfârșit!”.

Compania nu a făcut un anunț oficial în legătură cu Sampaio. După declarațiile trans-fobe făcute de un oficial din cadrul companiei în 2018, Victoria's Secret a avut o cădere a acțiunilor de 40%, iar în 2019 a anunțat că închide nu mai puțin de 53 de magazine în Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.